Kwaliteit en certificeringen

Wij hebben de beste papieren

"Relevantie, authenticiteit en geloofwaardigheid zijn de nieuwe motto's".

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij m-bridge hoog in het vaandel. Wij, en ook onze klanten, stellen hoge eisen aan de bedrijfsprocessen en de beveiliging van de informatie waarmee gewerkt wordt. Als sinds 2002 heeft m-bridge daarom meerdere ISO certificeringen: ISO 9001 (productieprocessen), ISO 27001 (bescherming persoonsgegevens) en het CQ-index onderzoeksmethoden certificaat.

Wij ondernemen duurzaam en verantwoord. Ons streven is om in onze bedrijfsvoering CO2 neutraal te zijn. We handelen omgevings- en milieubewust. Zo zijn op het dak van ons kantoorpand 500 M2 zonnepanelen geplaatst, waarmee we eigen energie opwekken en gebruiken we de warmte die onze printers afgeven om onze productiehal te verwarmen. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO- en HBO instituten. Daarnaast ondersteunt m-bridge meerdere goede doelen, zoals Oxfam Novib.

m-bridge heeft in 2013 een award gewonnen voor de beste ‘Printing on Demand’ oplossing in de wereld. In 2014 heeft m-bridge een Europese GMC award gewonnen voor de beste ‘Inspire Hybrid Mail’ oplossing.
Interesse? wij gaan graag met je in gesprek!